Mrs. Mop Solitaire


Spelinformatie

Spelinformatie:
Mevrouw. Mop is een geduld- of solitaire-kaartspel dat wordt gespeeld met twee stapels speelkaarten. Het is uitgevonden door Charles Jewell en is een familielid van het solitaire-spel Spider, waarin alle kaarten aan het begin van het spel open worden gedeeld.
Dit spel wordt gespeeld met 2 stapels kaarten. Het spel begint met 13 tableaustapels van elk 8 kaarten. De tableaustapels kunnen ongeacht de kleur worden gestapeld.
Als de bovenste kaarten van een tableaustapel worden gestapeld met kaarten van dezelfde soort, kunnen ze samen als groep worden verplaatst, anders kunnen ze alleen één voor één worden verplaatst.
Lege tableaustapels kunnen met elke kaart worden gevuld. Het doel van het spel is om stapels van 13 kaarten van K tot A van dezelfde reeks te maken, en deze vervolgens te verwijderen.
De spelregels zijn vrij eenvoudig, maar het is behoorlijk lastig om te spelen. De sleutel is om lege tableaustapels te maken en de lege ruimtes te gebruiken om andere kaarten te verplaatsen. Dat wil zeggen dat je de stapels leeg moet dweilen om te winnen. Hoe meer kaarten je verwijdert, hoe hoger je rang.
Hoe te spelen: Gebruik de muis om het kaartspel te spelen.
Back to Top