Freecell Patience

Freecell Patience is een van de meest populaire kaartspellen voor kaartspel liefhebbers. Dit spel is gemakkelijk te vinden op Microsoft PC's of computers. Zelfs, dit spel is al sinds 1995 in het Windows besturingssysteem verpakt. Laten we hieronder eens naar de details van het spel kijken.

Over Freecell Patience

Freecell Patience is een kaartspel dat door één speler gespeeld kan worden, ook bekend als Patience. Het spel maakt gebruik van een spel van 52 kaarten. De elementen van het kaartspel zijn vier open cellen, zeven open stapels, een gesloten stapel. De speler kan ervoor kiezen om een enkele kaart of drie kaarten per keer te trekken. Er zijn verschillende variaties met dezelfde basisregel. Dit spel is sinds 1995 verpakt in het Windows besturingssysteem tot op heden.

Hoe speel je Freecell Patience?

Er zijn verschillende stappen die je moet volgen om het kaartspel Freecell Patience te spelen. Eerst controleer je de open kaarten op de zeven stapels. Je kunt alleen een kaart verplaatsen die in volgorde geteld kan worden. Bijvoorbeeld, als je een 7-harten kaart ziet en een 8-ruit kaart, betekent dit dat je de 7-harten kaart naar de 8-ruit kaart kunt verplaatsen. Ten tweede, als er geen kaarten meer zijn die je kunt pakken op de open stapels, kun je op de gesloten kaartenstapel klikken om nieuwe kaarten te openen. Je opent één kaart als je de methode van één kaarttrekking kiest, terwijl je drie kaarten opent als je de methode van drie kaarten kiest. Ten derde, terwijl je je richt op het creëren van tableau's op basis van de regels van de eerste stap, kun je ook nadenken over hoe je de kaarten in de lege stapels sorteert. Je kunt beginnen met het plaatsen van de Aas-kaarten, 2, 3, 4, tot de Heer-kaarten. Dus, de bovenkant van het stapel is de Heer-kaart. In deze stap moet je de kaarten sorteren op basis van hetzelfde symbool.

Winnen en Verliezen in Freecell Patience

Dus, wanneer win je of verlies je het Freecell kaartspel? Je wint het spel als je alle kaarten kunt sorteren naar de 4 lege stapels. Tegelijkertijd open je ook alle gesloten kaarten en sorteer je de kaarten op de 7 stapels. Je ziet een coole afsluiting als de kaarten op de 7 stapels en de gesloten kaartenstapel leeg zijn omdat ze allemaal zijn gesorteerd op de 4 kaartstapels. Aan de andere kant verlies je als je niet meer kunt bewegen. Je kunt proberen te winnen door zo snel en zo hoog mogelijk te scoren.

Back to Top