Klondike Patience

Klondike (Traditioneel) Patience is een van de nieuwe spellen die oorspronkelijk zijn uitgegeven door Microsoft. Nou, het spel is nieuw, maar de termen Klondike zelf verwijzen naar iets ouds. Klondike als een spel staat bekend in de jaren 1900 toen Alaskan mijnwerkers het spel graag in hun vrije tijd speelden. Dus, hoe speel je Klondike Patience? Is het echt hetzelfde als het oude spel dat door die mijnwerkers werd gespeeld? Hier zijn de stappen om het spel te spelen.

Hoe speel je Klondike Patience

Kaarten Correct Plaatsen

Het Klondike spel is eigenlijk niet zo moeilijk om te leren. Zelfs als je het spel nog nooit eerder hebt gespeeld, kun je het gemakkelijk begrijpen door iemand anders voor je te zien spelen. Maar, in staat zijn om het spel te spelen betekent niet dat je het altijd zult winnen. Ja, spelen tegen de computer is vaak frustrerender dan tegen een andere persoon als tegenstander te hebben.

Allereerst kun je beginnen door een kaart op je tafel te plaatsen. Vervolgens kun je de andere 6 kaarten ondersteboven plaatsen. Een van de bovengenoemde zes kaarten, voornamelijk de eerste, wordt vervolgens samen met een kaart die naar boven gericht is geplaatst. Voeg continu een nieuwe kaart ondersteboven toe om een kolom te vormen totdat alle kaarten geopend of naar boven gericht zijn.

Als je de juiste instructies volgt, moet je zeven kaarten hebben. Vergeet ook niet te controleren dat je in totaal 24 kaarten op handen hebt. Zeker, die kaarten zijn wat je moet spelen.

Aas Kaarten

Ten tweede, wat je moet doen is om alle kaarten op 4 verschillende Aas kaarten te plaatsen. De kaart kan op elk moment tevoorschijn komen en je moet 4 kaarten in volgorde van Aas tot Koning maken. Als je ernaar kijkt, plaats het dan aan de zijkant van andere kaarten en begin met het toevoegen van een andere. Zorg ervoor dat elke kolom hetzelfde moet zijn qua type en kleur.

Open Ondersteboven Kaarten

Als je kaarten gebruikt die naar boven gericht zijn, betekent dit dat je ondersteboven kaarten kunt openen. Net als bij de andere Patience spellen, als het je lukt om de onderste kaart te openen, kun je een nieuwe basis openen door daar de koning te plaatsen.

Je kunt ook de volgorde van de kaarten van de ene basis naar de andere verplaatsen en dit hangt niet af van de lengte van de volgorde. Ondertussen, om de kaarten in je hand te gebruiken, neem je de bovenste 3 kaarten en keer ze dan ondersteboven. Onthoud dat je alleen de hoogste kaart kunt gebruiken. Zeker, als je die hebt gebruikt, kun je een andere kaart direct daaronder gebruiken. Als het voorbij is, neem dan alle kaarten en begin opnieuw.

Klondike – Traditioneel Patience is een van de meest populaire Patience series en wordt veel gespeeld. Ik wens je veel plezier in je vrije tijd!

Back to Top