Bear River Solitaire

Spelinformatie

Spelinformatie:
Een Fan-variant waarbij je in reeks kunt op- en afbouwen, maar beperkt bent tot drie kaarten per stapel. Eén standaard kaartspel van 52 kaarten. Onbekend is de laagste kaart.

- Vier basisstapels met één eerste kaart die aan hen wordt uitgedeeld. De eerste kaart die voor een stichting wordt gespeeld, wordt de basiskaart voor andere kaarten. Een kaart mag op een kaart in een aflegstapel worden gebouwd als deze één rang hoger is en van dezelfde kleur is. Een Aas kan op een Heer worden gespeeld, waardoor de reeks wordt voortgezet.
- Drie hole-stapels met elk twee initiële kaarten. Alle kaarten liggen open. Een lege stapel kan met elke kaart worden gevuld. Een kaart mag op een kaart in een gatenstapel worden gebouwd als deze één rang lager of hoger is en van dezelfde kleur is. Er mogen geen kaarten van de hole-stapels worden verplaatst.
- Acht bovenste tableau. 8 stapels stapels met elk drie initiële kaarten. Alle kaarten liggen open. Een lege stapel mag niet worden gevuld. Een kaart mag worden gebouwd op een kaart in de bovenste stapel van 8 stapels als deze één rang lager of hoger is en van dezelfde kleur is. Er mogen geen kaarten worden verplaatst van de bovenste stapels van het tableau 8. Speel nu op patiencegratis.nl!
Hoe te spelen: Gebruik de muis om het kaartspel te spelen.
Back to Top